CU-fractie present in 'De Beatrix'

Topbanner-presentactiezaterdag 01 maart 2014 13:53

Op ‘Complimentendag’ heeft de CU-fractie complimenten uitgedeeld aan de zorgvrijwilligers in verpleegcentrum Beatrix. Daniël Jumelet: “De zorg staat of valt met de inzet van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor hun medemens. Dat verdient een groot compliment!”

Op zaterdag 1 maart was het Nationale Complimentendag. Een mooie aanleiding voor de CU-fractie in Culemborg om de bewoners en vrijwilligers in zorgcentrum Beatrix mee te helpen met koekjes bakken voor carnaval. Hierbij werd door de fractie op symbolische wijze een compliment uitgedeeld aan de aanwezige zorgvrijwilligers.

Voor CU-lijsttrekker Daniël Jumelet sluit deze actie naadloos aan bij de zorgvisie van zijn partij: “De gemeente heeft de taak om goed te zorgen voor kwetsbare inwoners. Onder druk van de bezuinigingen kan ze dat niet meer alleen. Daarom is het mooi om te zien dat er mensen zijn die bereid zijn om anderen te ondersteunen. Dat kost wat, maar geeft ook heel veel voldoening. Een pluim vanuit de gemeente hoort daarbij”.

De ontmoeting wordt gearrangeerd door vrijwilligersorganisatie Stichting Present West-Betuwe. Present-coördinator Wim Althuis: “Wij willen mensen laten ontdekken hoe mooi het is om iets voor een medemens te doen. Dat kan op heel veel plekken in de zorg, zoals hier in verpleegcentrum Beatrix”.

Hier vindt u foto's van deze Present-actie.

Meer informatie
www.complimentendag.nl
www.stichtingpresent-westbetuwe.nl
www.zorgcentradebetuwe.nl

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht

Nieuwsarchief Fractie > 2014

december

november

oktober

september

augustus

juli

april

maart

januari