Bestuur

Voorzitter: Simone Visser

Vanaf 28 oktober 2013 heb ik het voorzitterschap van de afdeling ChristenUnie Culemborg overgenomen van Herman Bos. Bij deze dank ik Herman voor zijn inzet en aandacht voor het bestuur van de ChristenUnie in Culemborg. Mijn naam is Simone Visser.

Op mijn 40ste ben ik lid geworden van de ChristenUnie vanuit de overtuiging dat ik als Christen mijn verantwoordelijkheid dien te nemen ten aanzien van de maatschappij waar ik deel van uit maak. In de afgelopen jaren is er zoveel veranderd in het politieke landschap en kan een kleine partij als ChristenUnie een stem van betekenis hebben. Dit maken we nu landelijk mee en ook plaatselijk gezien timmeren onze raadsleden goed aan de weg.

Graag wil ik de ChristenUnie-fractie ondersteunen in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. 
En ook na de verkiezingen denk ik dat de kieskring van de ChristenUnie in Culemborg baat heeft bij meer verdieping en samenhang.
Ook daar wil ik me graag, wanneer daar bij het bestuur en fractie van de CU voldoende steun voor bestaat, voor inzetten.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als ziekenhuispredikant/geestelijk verzorger in het St. Antoniusziekenhuis te Nieuwegein. Ik ben getrouwd met Klaas Eikelboom. We hebben drie dochters. We zijn kerkelijk meelevend bij de Nederlands Gereformeerde Kerk in Culemborg.