Berichten over Binnenstad

 1. markt Culemborg.JPG
  Door Fractie CU op 29 juni 2017

  Algemene beschouwing: Marktaandeel & Vereniging Cultuurhistorisch Erfgoed

  De ChristenUnie geeft concrete ideeën voor verdere participatie met inwoners en instellingen tijdens de algemene beschouwingen: 1: het Culemborgse marktaandeel: "Inwoners kunnen allemaal een aandeel kopen ... Op speciale momenten kunnen inwoners aandelen bij elkaar leggen om voldoende ruimte te creëren om een activiteit te organiseren". 2: een vereniging Cultuurhistorisch Erfgoed met een participanten en/of vriendenstructuur voor bijv. De Fransche School, kerken en verenigingen."

  Lees meer over "Algemene beschouwing: Marktaandeel & Vereniging Cultuurhistorisch Erfgoed"
 2. Spoorzone station
  Door Fractie CU op 28 december 2016

  Wie niet horen wil moet voelen

  CU-raadslid Maarten van Eck in de Culemborgse Courant over het nieuwe plan Spoorzone: "Overal in Nederland wordt vanwege leegstand winkelruimte verminderd en geconcentreerd in het centrum. Maar Culemborg bouwt rustig bij en dat op een nieuwe plek. Tal van ondernemers in de stad zien zich hierdoor in hun bestaan bedreigd. ... Waarom wil de gemeente dit allemaal toch? ... Het ergste is: Waar zij niet wil horen, zal de stad moeten voelen."
  Lees meer over "Wie niet horen wil moet voelen"
 3. Selfie gemeenteraad Culemborg
  CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
  Door Bestuur CU op 4 november 2016

  Twitterverslag raad najaarsrapportage 2016 en begroting 2017

  Verslag van de raadsvergadering van 3 november 2016 over de najaarsrapportage 2016 en programmabegroting 2017 in 140 tekens

  Lees meer over "Twitterverslag raad najaarsrapportage 2016 en begroting 2017"