Even voorstellen: nieuwe secretaris Peter Versteeg

CU - 5.Peter Versteeg30-12-2013 23:23

Sinds 17 december 2013 ben ik, Peter Versteeg, de nieuwe secretaris van ChristenUnie Culemborg. Ik neem het stokje over van Lianne van Rijswijk, die werk en studie niet meer met het secretariaat kon combineren. Ik bedank haar voor haar bijdrage aan de christelijke politiek in onze stad!

Ik ben Peter Versteeg, geboren in 1988 en woon al mijn hele leven in Culemborg. Ik heb de HBO-studie Human Resource Management afgerond en ben nu bezig met de master Strategisch Human Resource Management aan Universiteit Utrecht. Ik vind het interessant om na te denken over hoe je mensen zo kunt inzetten dat zowel de persoon als het bedrijf er ten volle van kunnen genieten.

Voor de vorige gemeenteraadsverkiezingen ben ik lid geworden van de ChristenUnie, omdat ik geloof dat de Bijbel dé inspiratiebron is voor goede politiek. Ik vind het daarom belangrijk dat ook in Culemborg politiek wordt bedreven volgens christelijke waarden.

De afgelopen jaren heb ik me vooral als webmaster ingezet voor ChristenUnie Culemborg. Daarnaast denk ik graag mee met het bestuur en met de fractie. Ik vind thema’s op het gebied van personeelszaken interessant, maar ook thema’s rondom innovatie en jongerenbeleid. Mijn jarenlange officieuze inzet wordt nu ook officieel in de functie van secretaris.

Op zondagochtend ben ik vaak te vinden in de Ichthus gemeente in Culemborg, maar ik voel me ook erg thuis in de PKN. In de PKN speel ik gitaar in de band van Praise-Culemborg. Muziek maken is namelijk één van mijn passies. Daarnaast squash ik en spreek ik graag met vrienden af.

Voor meer informatie of vragen kunt u mij mailen.

« Terug

Reacties op 'Even voorstellen: nieuwe secretaris Peter Versteeg'

b
Geplaatst op: 23-04-2014 10:50 Quote
The association between polished Replica Watches UK and sanded the case gives attractive frog in unique to this chronograph that Replica Rolex will fit all stylistic currents, sea and city. Even in the deepest waters, Hamilton displays Breitling replica willingness to performance, refusing any compromise in terms of finishes with watchmaking techniques and materials last cry.
Nieuw bericht