Vanuit het bestuur - Marian van Houwelingen

fabriek Culemborg17-01-2011 14:30

Als bestuur zijn we erg blij met de manier waarop Daniël zich het raadswerk eigen heeft gemaakt. Je merkt dat er naar hem geluisterd wordt en dat hij met mooie initiatieven komt die aansluiten bij wat er leeft in de stad.

Zo is er op zijn initiatief tijdens de eindejaarsdienst in de Open Hof, aandacht besteed aan en gebeden voor de wijk Terweijde. Enkele Marokkaanse en Molukse dames uit de wijk droegen een gedicht voor en ook de burgemeester en wethouders waren aanwezig.


Als bestuur hebben we ook niet stil gezeten. In november bracht een delegatie van de provinciale ChristenUnie een bezoek aan Culemborg. We hebben met hen het gebied rond de jachthaven bekeken en een bezoek gebracht aan de bewoners (krakers) van het oude stationsgebouw.


Het was leuk en interessant om te zien wat deze mensen voor plannen hebben gemaakt om het gebouw in stand te houden en het functioneel te maken. Op dit moment is er bijvoorbeeld al een theaterzaal en hebben een aantal kunstenaars er een atelier. Voor meer informatie over dit bezoek: klik hier.

 


Het bezoek van de provincie leverde ons als plaatselijke ChristenUnie een mooie gift op van 200 euro, geld dat we weer goed kunnen gebruiken voor de campagne rond de provinciale verkiezingen. Ook daarover hebben we al gebrainstormd tijdens een gezamenlijke maaltijd en als de plannen concreet zijn, hoort u zeker nog van ons. We proberen steeds weer leuke, ludieke acties te verzinnen die opvallen en niet al te veel kosten met zich meebrengen.

Al met al hebben we veel om dankbaar voor te zijn!

Namens het bestuur van ChristenUnie Culemborg,

Marian van Houwelingen
M.v.Houwelingen@cu-culemborg.nl

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht