Denk, schrijf en werk mee! Verkiezingsprogramma en campagne

cu culemborg zoekt jou!.png
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 12 juli 2021 om 13:25

Denk, schrijf en werk mee! Verkiezingsprogramma en campagne

In 2022 wordt de nieuwe gemeenteraad gekozen. De komende maanden gaan we aan de slag om kandidaten voor de nieuwe lijst te selecteren. Ben je maatschappelijk betrokken, en wil je graag een bijdrage leveren aan de lokale politiek? Of ken je mensen die goed passen op de lijst van CU Culemborg? We horen het graag uiterlijk 9 augustus!

Communicatieve kandidaat-raadsleden Gezocht

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. ChristenUnie Culemborg zoekt naar goede, stabiele en communicatieve kandidaat-raadsleden. Ben jij maatschappelijk betrokken, en vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan onze stad? Of ken je mensen die goed bij het profiel van CU Culemborg passen? Dan horen we dat graag, en gaan we graag met jou of de betrokken persoon in gesprek.

Je kunt jezelf aanmelden en/of namen voordragen via het algemene mailadres van CU Culemborg:  info@culemborg.christenunie.nl!

Wij gaan vervolgens hiermee aan de slag. We zullen op basis van de profielschets voor lijsttrekker/raadslid mensen screenen, interviewen en een selectie maken. Uiterlijk 30 augustus dragen we een kandidaat-lijsttrekker voor aan het bestuur, en uiterlijk 7 oktober de volledige lijst, die op een ALV in november door het bestuur ter goedkeuring aan de leden zal worden voorgelegd.

Kort samengevat: Wil je graag een bijdrage leveren aan Culemborg, ben je sociaal betrokkencommunicatief, en voel je je betrokken bij de waarden en visie van CU Culemborg? Of ken je mensen die in dit profiel passen? Meld je dan aan voor de CU-kandidatenlijst, uiterlijk 9 augustus! Je kunt je aanmelden via info@culemborg.christenunie.nl!

Wat moet je bij je aanmelding vermelden?

Vermeld je naamvolledige adresgegevens en zo mogelijk een korte toelichting (motivatie). Uiteraard gaan we vertrouwelijk en zorgvuldig met de verstrekte gegevens om. Wil je meer weten over het profiel van gemeenteraadslid of heb je verdere vragen? Laat het ons weten! Je ontvangt dan aanvullende informatie.

Programmacommisie

Met welk verhaal gaat CU Culemborg de verkiezingen in? Een aantal enthousiaste CU-leden staan klaar om het verhaal verder kleur te gaan geven. Weet je veel over de sociale sector, duurzaamheid, wonen of andere lokale thema’s? Dan zoeken we jou! Meld je aan voor de programmacommissie door te mailen naar info@culemborg.christenunie.nl!

Campagnecommissie

Verder zullen we straks ons verhaal effectief voor het voetlicht moeten brengen in de verkiezingscampagne. Ben jij een echte communicator, dan horen we graag van je! 

Voor meer informatie & om je aan te melden voor de programmacommissie en campagnecommissie mail je naar info@culemborg.christenunie.nl!