Nieuw bestuur van CU Culemborg

Bestuur CU Culemborg 2021.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 2 juli 2021 om 22:00

Nieuw bestuur van CU Culemborg

Tijdens de ALV van vrijdag 2 juli 2021 werd er afscheid genomen van het oude bestuur en het nieuwe bestuur werd geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur stelt zich graag even aan u voor! Leest u mee?

Tijdens een zonnige vrijdagavond op 2 juli 2021 werd de ALV gehouden in de tuin van de Oud-Katholieke kerk. Een prachtige locatie waar we tenmidden van een grote opkomst afscheid namen van het oude bestuur en het nieuwe bestuur geïnstalleerd. Met het zicht op de lokale verkiezingen is er een nieuw bestuur gekomen voor de CU Culemborg. Bestaande uit:

Dicky Nieuwenhuis, voorzitter,
Lindi Kemman-Melse, secretaris, communicatie & webmaster,
en Gertjan Kastenberg, penningmeester & overige taken.

Hieronder stellen de neiuwe bestuursleden zich graag kort even aan u voor.

Dicky Nieuwenhuis - Voorzitter

 Dicky Nieuwenhuis portret fotoIk ben Dicky Nieuwenhuis, getrouwd met Gerard Voordijk en moeder van drie kinderen. In het dagelijks leven ben ik directeur van stichting SeeYou, een organisatie die zich inzet voor mensen met een visuele beperking in ontwikkelingslanden.  Vanaf juli 2021 neem ik de voorzittershamer van het bestuur van de CU in Culemborg over. 

Ik vind het mooi om samen met Lindi en Gertjan het nieuwe bestuur te gaan vormen, en voort te bouwen op de basis die in de afgelopen jaren is gelegd. We willen graag de fractie steunen in het voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen, en gaan zoveel mogelijk mensen verbinden aan ChristenUnie Culemborg.

Lindi Kemman-Melse - Secretaris

Lindi Kemman - Melse portret fotoHallo! Ik ben Lindi Kemman - Melse, 29 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 jonge kinderen (5, 3 en 0 jaar). Sinds 2 jaar wonen we met veel plezier in Culemborg. In het dagelijksleven run ik mijn eigen DIY en Lifestyleblog en webshop. Ik werk momenteel aan mijn debuutroman en illustreer in opdracht.

Voor mijn rol in het bestuur ben ik naast mijn rol als secretaris, verantwoordelijk voor de communicatie en de website. Ik hoop dat ik door mijn plek in het bestuur Culemborg beter mag leren kennen en iets mag betekenen voor de mensen die er wonen. 

Gertjan Kastenberg - Penningmeester 

Gertjan Kastenberg Portret fotoMijn naam is Gertjan Kastenberg en sinds 2005 woon ik met mijn vrouw in Culemborg.

Graag wil ik me meer verdiepen in de thema’s die in Culemborg spelen. De functie van penningmeester van Christen Unie Culemborg lijkt me daar een mooi bijpassende rol voor.

Verder volleybal ik bij VC Shot en verwacht straks weer voetbalwedstrijden van mijn kinderen te zien bij Vriendenschaar.

Ik ben lid van NGK de Lichtboog in Houten en werk als controller bij Rabobank.

Heeft u vragen of suggesties voor het bestuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te mailen naar: bestuur@culemborg.christenunie.nl