Bernette Zuidhof de nummer 4 op de lijst stelt zich voor

Untitled design (1).jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 21 december 2021 om 14:02

Bernette Zuidhof de nummer 4 op de lijst stelt zich voor

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij stellen graag onze kandidaten aan je voor. Nummer 4 op de lijst is Bernette Zuidhof. Klik hier voor de volledige kandidatenlijst.

Wie ben ik

Ik ben Bernette Zuidhof, 47 jaar. Ik woon nu ruim 21 jaar in Culemborg, waarvan de laatste vijf jaar met veel plezier in de wijk Eva-Lanxmeer. In het dagelijks leven werk ik als secretaris van de commissie bezwaarschriften in een naburige gemeente. In mijn vrije tijd fiets ik graag, speel ik cello en maak ik glas in lood.

Bernette Zuidhof 2021

Inmiddels maak ik ruim zeven jaar deel uit van de (steun)fractie van de Christenunie in Culemborg. Met veel plezier heb ik al die jaren onze fractie ondersteund met mijn kennis van en ervaring bij de lokale overheid. De laatste maanden voor de verkiezingen mag ik mij in zetten als raadslid voor Culemborg.

Wat drijft mij

Als jurist wil ik graag dat dingen goed geregeld zijn. Daarnaast wil ik graag iets betekenen voor mensen en ik wil graag delen van wat ik heb. Ik vind het belangrijk om te kijken naar hoe we zaken eerlijker kunnen verdelen, met oog voor mensen die het minder getroffen hebben in het leven. Ik hoop dat we daar als Christenunie in Culemborg in de komende raadsperiode weer een bijdrage aan kunnen leveren!

Bernette Zuidhof