Erik Stroomberg de nummer 2 op de lijst stelt zich voor

Erik stroomberg nummer 2 CUCulemborg.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 6 december 2021 om 07:00

Erik Stroomberg de nummer 2 op de lijst stelt zich voor

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij stellen graag onze kandidaten aan je voor. Nummer 2 op de lijst is Erik Stroomberg. Klik hier voor de volledige kandidatenlijst.

Wie ben ik

Ik ben Erik Stroomberg, 56 jaar, getrouwd met Dorien en wij hebben 4 kinderen inmiddels allen op volwassenleeftijd. Ik houd van koken en mag graag ieder jaar een ander stukje Europa verkennen. Wij zijn in 1991 in Culemborg komen wonen vanuit Amsterdam nadat ik bij gemeente Culemborg ging werken als weg- en waterbouwkundige. Ik mag mijzelf wel een ervaringsdeskundige noemen van wat leeft in de stad door mijn kinderen die in Culemborg op verschillende scholen hebben gezeten en lid waren van diverse sportverenigingen.

Nummer 2 Erik Stroomberg ChristenUnie Culemborg

Tot 2020 heb ik bij de gemeente gewerkt en was ik vele jaren lid van de ondernemingsraad waardoor er brede kennis is opgebouwd over de gehele gemeentelijke organisatie. Als OR-lid stond ik ook aan de wieg van de Gemeenschappelijke Regelingen van de Omgevingsdienst Rivierenland en de bedrijfsvoeringsorganisatie BVOWB. Nu ben ik werkzaam bij een groot ingenieursbureau waarbij ik gemeenten adviseer over beheer en onderhoud van de buitenruimte.

Mijn ambities voor de stad

Culemborg is na 30 jaar wonen mijn stad geworden. En voor deze stad wil ik mij nu vanuit de gemeenteraad gaan inzetten om deze stad laten bloeien:

  • Voor de Culemborgse woningzoekers
  • Een veilige en toegankelijke stad
  • Een stad die zijn unieke karakter behoud
  • Een stad die zorg verleend aan de zij die dit nodig hebben.
  • Een stad die opkomt voor degene die niet of onvoldoende gehoord wordt.

Op naar de verkiezingen

Opwekking 149 vind ik een mooi lied en op basis van die tekst én de verkiezingsleus van ChristenUnie landelijk, samen recht doen, wil ik mij inzetten voor de bewoners van Culemborg.

Heer, U riep mij
Om met vreugde in uw dienst te staan.
Heer, U schiep mij
En U bent het doel van mijn bestaan.
En mijn vreugde neemt toe,
Als ik het goede doe,
Daarom strek ik mij in liefde uit naar U.

Laten wij samen recht doen.

Erik Stroomberg

Bekijk hier de volledige kandidatenlijst.