Culemborgse Courant: "Kamervragen in voorbereiding over slibstort"

Redichemse Waard Carla Dik-Faber bezoek
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 16 maart 2018 om 07:30

Culemborgse Courant: "Kamervragen in voorbereiding over slibstort"

Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber was vorige week bij de Redichemse Waard om met eigen ogen dit prachtige gebied te zien. Carla: ,,De gang van zaken rond de Redichemse Waard roept bij mij veel vragen op, zeker wat betreft de slibstort. Dat speelt overigens op meer plaatsen in Nederland. Ik wil dat de Redichemse Waard een prachtig natuurgebied blijft met recreatiemogelijkheden voor de mensen in Culemborg." Er zijn daarom kamervragen in voorbereiding over slibstort.

Lees hier het artikel op de Culemborgse Courant.

Of lees meer in ons:

Dossier Redichemse Waard

Labels: