Kees van der Zaag vervangt tijdelijk Daniël Jumelet

Kees van der Zaagwoensdag 14 oktober 2015 20:38

Zoals eerder aangekondigd vervangt Kees van der Zaag vanaf 15 oktober Daniël Jumelet tijdelijk als raadslid. Daniël wil zich richten op de publicatie van een vakboek. Gert Mostert wordt tijdelijk fractievoorzitter. Kees van der Zaag stelt zich graag aan u voor.

Kees van der Zaag: "Met ons gezin(vrouw en 2 kinderen) wonen wij in een woongroep van Stichting Timon. In het dagelijks leven werk ik als HR Manager bij het Leger des Heils in Rotterdam. In mijn vrije tijd fiets ik graag en kijk ik naar het voetbal van mijn kinderen.

Ik heb hart voor de christelijke gemeentelijke politiek. Eén van mijn kernwoorden is duurzaamheid. Culemborg is al aardig op weg, maar het is goed om dat positief kritisch te blijven volgen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij een christelijk sociale geluid kunnen laten horen. Zeker in de huidige “crisis”tijden is het belangrijk om keuzes te maken waarbij de kwetsbare mensen in de samenleving zo mogelijk worden ontzien. Dat vraagt om creativiteit, een luisterend oor en om actief deel te nemen aan de samenleving."

« Terug

Plaats het eerste bericht!

Nieuw bericht