Bestuur

Secretaris: Peter Versteeg

Sinds 17 december 2013 ben ik, Peter Versteeg secretaris van ChristenUnie Culemborg. Ik stel me graag aan je voor.

Ik ben Peter Versteeg, geboren in 1988 en woon al mijn hele leven in Culemborg. Ik heb de HBO-studie Human Resource Management afgerond en ben nu bezig met de master Strategisch Human Resource Management aan Universiteit Utrecht. Ik vind het interessant om na te denken over hoe je mensen zó kunt inzetten dat zowel de persoon als het bedrijf er ten volle van kunnen genieten.

Voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 ben ik lid geworden van de ChristenUnie, omdat ik geloof dat de Bijbel dé inspiratiebron is voor goede politiek. Ik vind het belangrijk dat ook in Culemborg politiek wordt bedreven volgens christelijke waarden.

De afgelopen jaren heb ik me vooral als webmaster ingezet voor ChristenUnie Culemborg. Daarnaast denk ik graag mee met het bestuur en met de fractie. Ik vind thema’s op het gebied van personeelszaken interessant, maar ook thema’s rondom innovatie en jongerenbeleid. Mijn jarenlange officieuze inzet is nu ook officieel in de functie van secretaris.

Op zondagochtend ben ik vaak te vinden in de Ichthus gemeente in Culemborg, maar ik voel me ook thuis in de PKN. In de PKN speel ik gitaar in de band van Praise-Culemborg. Muziek maken is dan ook één van mijn passies. Daarnaast squash ik graag en vind ik het leuk om met vrienden af te spreken.

Voor meer informatie of vragen kunt u mij mailen.