Cissy Pater de nummer 3 op de lijst stelt zich voor

Header Cissy Pater.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB-01.png
Door Bestuur CU op 12 december 2021 om 18:14

Cissy Pater de nummer 3 op de lijst stelt zich voor

Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wij stellen graag onze kandidaten aan je voor. Nummer 3 op de lijst is Cissy Pater. Klik hier voor de volledige kandidatenlijst.

Wie ben ik

Ik ben Cissy Pater, 36 jaar en moeder van twee jonge kinderen. Ik ben opgegroeid in het noorden van het land en woon alweer meer dan tien jaar in Culemborg, in de ecologische wijk Eva Lanxmeer. Ik werk voor de Rijksoverheid als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Onderwijs, ter ondersteuning van minister Slob. Ik heb een achtergrond in sociologie; een studie waarin menselijk samenleven en gemeenschapsvorming centraal staan.

Cissy Pater nummer 3

Wat drijft mij

Dat is ook mijn drijfveer en die herken ik sterk bij de ChristenUnie; geïnspireerd, met hart en ziel streven naar een goed leven voor iedereen. Dit bereik je vooral door te luisteren naar anderen. Ik woonde een poosje in Zweden en in het Zweeds heb je hier een woord voor: letterlijk vertaald 'zachthorend', het tegenovergestelde van dat je hardhorend bent. Dat doe ik graag; tussen de regels door aanvoelen wat er speelt en daar naar handelen.

Ik wil graag mensen de ruimte geven om te floreren. Zoals we ook laten zien in ons verkiezingsprogramma 'Samen voor een bloeiend Culemborg'. Door inclusiviteit, goede preventieve jeugdzorg, aangenaam wonen en veel oog voor het klimaat. Ik denk dat dat breder dan onze achterban kan aanspreken en dat is óók mijn ambitie.

Op naar de verkiezingen

Graag wil ik mij beschikbaar stellen als raadslid voor de ChristenUnie Culemborg. Mijn sterkte punt en dat van de ChristenUnie Culemborg is dat we oog en oor hebben voor verschillende perspectieven. Dat we in samenwerking met andere raadsleden en gebaseerd op (wetenschappelijke) kennis een beleid kunnen maken dat werkt en dat we zo samen doen wat goed is.

 Ik wil kiezers uitnodigen om voorbij het ChristenUnie-logo te kijken. Ik kijk ernaar uit ook daaraan bij te dragen.

Cissy Pater