9. Gijsbert Tanis (1975)

Sinds 1997 ben ik samen met mijn vrouw woonachtig in Culemborg in de wijk Voorkoop, en inmiddels vader van drie dochters. 

Als informatiemanager ben ik werkzaam bij een in Culemborg gevestigd bedrijf. Deze rol vereist inzicht en inlevings- vermogen in processen. Processen die mensen helpen het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Informatie is een 'smeermiddel' om processen, en daarmee de mensen erachter, te laten samenwerken. Zonder informatie en communicatie is de kans op succes als organisatie (of samenleving) klein.

Kernwoorden die hierbij van toepassing zijn, zijn: 'betrokkenheid','duidelijkheid', 'evenwichtig', 'integraal', 'samen'. Dit zijn ook kernwoorden die voor de ChristenUnie in Culemborg belangrijk zijn. Betrokken zijn bij de samenleving, een duidelijke en heldere boodschap, een uitgebalanceerd programma, en met elkaar de schouders eronder.

Bijbelse waarden, zoals goed rentmeesterschap, naastenliefde en betrokkenheid die de ChristenUnie wil uitdragen geven een extra dimensie aan hun boodschap. Daarom heeft de ChristenUnie mijn stem en mijn steun.